DAN OTVORENIH VRATA ŠKOLE U RUŽDJAKOVOJ 2A

14. 06. 2023. | Aktualno školastično, Izdvajamo

NAJVAŽNIJA VIJEST! Dođite nam u novu školu

u subotu 17. lipnja od 11 do 13 sati!

 

 

Nakon kratka kulturno-umjetničkoga programa moći ćete razgledati

novu školu  pjesnika Jure koju je izgradio građevinar Jure koji se

za vrijeme probe zbora pridružio našim raspjevanim kaštelancima!

 

Pozivamo sve naše sadašnje, bivše i buduće učenike, roditelje i djelatnike te sve ostale prijatelje škole da dođu u subotu 17.6. 2023. na otvorena vrata škole od 11:00 do 13:00 sati. Tijekom otvorenih vrata svi će moći obići novu zgradu škole na adresi Vladimira Ruždjaka 2a i pogledati je. Tim povodom pripremili smo i kratki program na kojem će se predstaviti neki od naših učenika.
Dođite i podijelite s nama radost povratka u nove prostore.
Tim riječima ravnatelj OŠ Jure Kaštelana Krešimir Supanc obratio se javnosti na FB stranici škole, a mi ćemo samo dodati da ćete u sklopu kratkog programa  moći čuti zboraše koje izvrsno vodi učiteljica Mirjam Bungić, kojima će se pridružiti i naša bivša učenica Lana Pereža, pa velike recitatore i jednu izvrsnu novinarku petašicu, zatim male recitatore Marine Lucin i Sanjice Božičević, ali i nagrađivane rock and roll plesače razrednice Gordane Petrović, a za čiju je koreografiju zaslužna trenerica Daria Kireta. Bit će nam jako drago ugostiti našeg bivšeg profesora Marka Jašeka, koji je autor naše školske himne i zaslužan za svu glazbu koju kaštelanci izvode, a možda ga nagovorimo da nam nešto i otpjeva.

Nasmijani Jure koji je izgradio novog “Juru” dobio je majicu kaštelanaca za uspomenu na velik trud i rad koji je uložio za našu školu.
Foto: Sanja Miloloža

 

 

Dakako, navedeni kratak program nije zamjena za veliku priredbu za otvorenje koju pripremamo cijele godine, nju ćemo održati potkraj rujna 2023., dakle, početkom prve školske godine u novoj zgradi.
Fotografije iz ovoga članka uspomena su s današnje probe zbora ispred nove škole, a građevinar Jure (Bulić) koji je izgradio školu pjesnika Jure (Kaštelana) dobio je za nagradu službenu majicu našega zbora. Pa sad vi recite da ju nije zaslužio!
Oka Otonijić, foto: Sanja Miloloža