OBJAVLJENA SVEVIDLJIVA IVA

26. 09. 2022. | Kultura i odrastanje

Nova (audio)knjiga profesorice Sanje Miloloža

 

Naša voditeljica Sanja Miloloža, prof., izvrstan savjetnik, objavila je tijekom ljeta nekoliko knjiga, a nama je možda najzanimljivija ona pod naslovom Svevidljiva Iva.

To je zbirka pjesama za djecu, mlade i one koji se tako osjećaju, a posvećena je našoj ilustratorici Ivi, i to dok je bila djetešce od dvije i pol godine. Izdanje je zanimljivo jer donosi i pjesme kojima je autorica profesorica Miloloža, a koje je uglazbio naš bivši glazbenjak Marko Jašek, prof., mentor, i koje izvodi naš školski zbor Kaštelanci (pjesme su probrane sa sva tri CD-a koja smo objavili dok je profesor Jašek radio u našoj školi). Dakle, to je dijelom i audioknjiga. Osim toga, u zbirci ćete naći mnogo neobičnih riječi, a sigurno ćete se moći i nasmijati jer ne nedostaje humora. Za ilustraciju, izdvajamo pjesmu Mama, vidi, maca! koju posvećujemo našoj bivšoj voditeljici i knjižničarki Maci Tonković, prof.

 

 

Promocija zbirke bit će održana u Mjesecu hrvatske knjige u KGZ Knjižnici Voltino. Sigurno ćete o tome događaju ovdje biti obaviješteni. Audioknjizi Svevidljiva Iva možete pristupiti na autorskom portalu naše profesorice Josipova jezična galerija ovdje.

Gala Matijašević, 7. b, foto: SM